It is currently Sat Apr 21, 2018 1:35 pm

All times are UTC




 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Not showing runs
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 9:39 pm 

Joined: Wed Mar 07, 2012 9:17 pm
Posts: 4
In the past when I run a docking the run progress and the best est of free E is was shown. This time however I don't see those results or progress. I was just wondering if thats normal or if there is maybe a problem.
Thx in advanced


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not showing runs
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 10:26 pm 

Joined: Wed Oct 29, 2008 2:24 pm
Posts: 203
This feature still works, it depends on our server's load. When there are many parallel jobs running, this feature is turned off automatically but it turns back when we have free capacity.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not showing runs
PostPosted: Wed Mar 14, 2012 1:30 am 

Joined: Fri Mar 09, 2012 5:47 pm
Posts: 3
I have encountered the same problem but as time passed I have learnt that it is running in the back ground and after some time once some of your job is completed it will start showing it so no need to worry. its working ;)


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not showing runs
PostPosted: Wed Mar 14, 2012 3:44 pm 

Joined: Wed Mar 07, 2012 9:17 pm
Posts: 4
Thanks


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron